GLOBALFun      Organiseert beleving bij groepsactiviteiten

Spellenslag Stimuleert samenwerken

Tekstvak: Dienst/service	: 	Sport in spel dag
Geschikt bij 	:	Sportdag, Zeskamp, Spellen dag, Event 
Geschikt voor	:	Verenigingen, bedrijven, overheid. Alle leeftijden 
Duur			:	5 – 6 uur

U wilt een actieve dag organiseren voor een groep van 100 tot 200 deelnemers. U heeft wel de locatie maar niet de ervaring en materialen.

 

Met de dienst “Sport in Spel Dag” worden de activiteiten gekozen die het beste bij uw groep passen. Voor kinderen worden er andere onderdelen ingebouwd dan bij een dag met volwassenen. Ook een gecombineerde samenstelling is geen probleem. Spellenslag stimuleert samenwerken tussen deelnemers in een team en tussen de ploegen onderling. Uniek aspect is dat we werken met dynamische teams. Een heerlijke beleving van het “wij-gevoel”. U heeft een aantal mensen beschikbaar die als scheidsrechter/begeleider functioneren bij de activiteiten. GlobalFun levert de activiteiten, is de hoofdscheidsrechter en ondersteunt de begeleiders tijdens de activiteiten. Het evenement wordt op professionele wijze door ons ingeleid, begeleid en afgerond.

 

 

 

  

info@globalfun.nl      tel : 0413-364017        M. : 06-53588340

knotshockey leuke activiteit voor alle leeftijdenhele gave teambuildingsactiviteit in sumoworstelpakkenrokkenvoetbal is een heel grappig teamonderdeel.

SpellenSlag A

 

10.30 uur : introductie

11.00 uur : Sport in spel deel 1

13.00 uur : Pauze

14.00 uur : Sport in spel deel 2

16.00 uur : uitslag

16.30 uur : afsluiting

 

 

SpellenSlag B

 

13.00 uur : introductie

13.30 uur :  Sport in spel

17.30 uur : uitslag

18.00 uur : afsluiting

 

 

Tarieven: 7,50 tot 12,50 euro per deelnemer. Incl. btw en binnen 25 km vanaf Veghel incl. voorrijkosten.

 

Informatie en boeken :

neem vrijblijvend contact met ons op voor het plannen van een afspraak voor een gesprek bij u ter plaatse. We bespreken samen uw wensen. Ook de mogelijkheden voor een dag inclusief locatie en horeca.